Portalul Român de sănătate

Advertorial

Portalul Român de
sănătate
Numai informații confirmate!

ARTICOLE / COSMETOLOGIE / „Finalul erei injecțiilor cu botox și lifting facial! Tratamentul inovator...

Ginalul erei injecțiilor cu botox și lifting facial!
Tratamentul inovator al profesorului român întinerește natural la minim 15 aniChirurgii plasticieni se tem pentru profesiile lor. Oare noua metodă pentru eliminarea ridurilor și netezirea feței va încheia munca a câtorva mii? Specialiștii remarcabili din domeniul cosmetologiei, dermatologiei și ai medicinii estetice, nu au nici o îndoială că da. Împreună cu formula pentru întinerire macro-moleculară creată de român, a intervenit descoperirea mult așteptată în lupta cu semnele îmbătrânirii pielii.


Deja peste 14 de mii de utilizatoare ale tratamentului, au scăpat de 98% din riduri și și-au recuperat netezimea tinerească a pielii și gâtului în 28 de zile. În același timp și-au recuperat efectul de completare al ridurilor identi cu cel pe care îl oferă botoxul și liftingul facial – însă fără efectuare nici unui fel de intervenie. Chiar și femeile care și-au pierdut deja speranța pentru recuperarea unui aspect tânăr, au reversat semnele îmbătrânirii pielii cu minim 15 ani. Cum este posibil?


Prof. Ioan Munteanu (expert în domeniul biologiei moleculare) a decis să își elibereze zoția de complexele provocate de riduriri și pierderea fermității pielii, redându-i aspectul tânăr. Acesta a fost începutul revoluției din domeniul cosmetologiei. Profesorul după jumătate de an de cercetări de laborator avansate, a creat formula macro-moleculară naturală, sigură și ușor de utilizat, care activează gena tinereții KLOTHO și reversează vârsta biologică a celulelor. În același timp întinerește fața și gâtul cu minim 15 ani în 28 de zile.

Revistele medicale profesionale, deja au denumit acest tratament ca „o realizare de pionierat în cosmetologie”, iar profesorul pentru realizările sale a primit nominalizarea pentru Premiile Nobel. Mulțumită acțiunii formulei, chiar și femeile cu vârstă înaintată pot elimina 98% din riduri și să își acorde fermitate pielii radical, redându-i aspectul tânăr.

„Injecțiile cu botox și liftingul facial, sunt bani aruncați în vânt!” Care sunt motivele pentru a crede asta?

Aceste cuvinte le confirmă deja 14 mii de utilizatoare satisfăcute, ale formulei macro-moleculare a profesorului Ioan Munteanu, care au întinerit deja cu minim 15 ani în 28 de zile. De aceea am decis să luăm sub lupă aceste tratamente de întinerire. Și mai exact să verificăm care sunt defectele acestora și cu ce amenință expunerea pentru acestea. Iată concluziile:


 • Intervențile de întinerire sunt îngrozitor de scumpe

  Costul unui lifting facial chirurgical este de la 4 la 7 mii de lei. După care, injecția cu botox pentru completarea unui rid este un cost de aproximativ 500 de lei. Pentru a injecta botox în toate ridurile, trebuie să dăm în schimb aproximativ 5 mii de lei. Chiar dacă cineva își permite să cheltuie cu mână ușoară sume atât de mai de bani, nu evită alte defecte și pericole ale acestor intervenții.

 • Amenință cu complicații grele

  Vânătăile, umflăturile și roșeața pielii sunt numai câteva dintre complicațiile de după intervențiile de întinerire. Botoxul injectat în piele se mișcă printre celulele nervoase către creier, ceea ce tulbură funcțiunea întregului sistem nervos, provocând printre altele tulburări de vedere și echilibru. Pielea este tăiată cu bisturilul în zona capului acoperită cu păr – în aceste locuri apare cicatricia, unde părul cade ireversibil. Efectul? Calviția locului pe pielea scalpului!

 • Mușchii feței sunt paralizați

  S-a indicat că injectarea botoxului face ca mușchii feței să înceteze ză mai lucreze, se contractă și dispar. Asta înseamnă paralizie musculară ireversibilă! Fața devine imobilă, arată artificial și nu este în stare să exprime emoții. 47% din liftingurile faciale, se încheie cu deteriorarea nervilor. Duce de asemenea la necroza și infecțiile tisulare, a căror efect sunt deformarea și asimetria feței.

 • Oferă efect artificial

  Fețele nenaturale și paralizate, care nu sunt în stare să exprime emoții, transformă direct în dezgust! Arată artificial și caricatural. Multe astfel de cazuri sunt prezentate în lumea show-business-sului. Oamenii râd de astfel de „măști imobile și din plastic”.

 • Trebuie repetate

  Efectul de umplere al ridurilor cu botox dispare după 3 luni. Asta înseamnă că pentru ca efectul de completare al ridurilor să se mențină, trebuie să ne supunem regulat costurilor și injecțiilor dureroase și foarte periculoase. Asemănător liftingului, trebuie să mergeți la intervențiile de specialitate și scumpe. Are sens să aprofundăm paralizia ireversibilă a feței și pe lângă asta să plătim bani grei? Sigur că nu.

Tocmai de aceea formula macro-moleculară a prof. Munteanu este o adevărată descoperire în lupta cu ridurile și pierderea fermității pielii feței și gâtului

Intervențiile pentru întinerire sunt scumpe, periculoase și oferă un efect caricatural artificial al feței paralizate. În schimb, prof. Munteanu redă într-un mod natural tinerețea pielii feței și gâtului fără bisturiu și injecții. Activează gena tinereții KLOTHO, mulțumită acesteia chiar și cele mai profunde cute sunt completate, iar pielea lăsată este supusă fermității. Ingredientele conținute în acesta au proprietăți de hidratare, regenerare și de acordare a fermității. Aplicarea zilnică a acestor substanțe pe piele, permite eliminarea a 98% din riduri și recuperarea netezimii și fermității tinerești a pielii feței și gâtului în 28 de zile.

Întinerind pielea feței și gâtului cu 15 ani în 28 de zile poate să o facă acum oricine

Tratamentul antirid pe baza formulei macro-moleculare pentru întinerire a prof. Munteanu, este deja disponibil în vânzarea cu amănuntul, sub denumirea de PERLE BLEUE Active Retention Age. Preparatul are forma cremei ușoare de noapte, care poate fi utilizată sub machiaj. Este dedicată pentru orice tip de ten: normal, uscat, gras, mixt, alergic sau cu acnee. Utilizarea acesteia nu provoacă reacții alergice, coșuri, mâncărimi și nici arsuri.

Tratamentul este pe deplin sigur pentru piele, ceea ce a fost dovedit de cercetările centrului de cercetare francez din Lyon. Aceste cercetări au indicat de asemenea că tratamentul are o eficacitate de peste 98%. Mulțumită acestuia femeile cu vârste de 26-94 de ani, în numai 28 de zile au avut efecte spectaculoase în combaterea oricăror semne de îmbătrânire (riduri mimice, cute profunde, piele lăsată, pierderea fermității și densității, decolorări, uscare...). Indiferent de vârsta lor sau tipul și problemele individuale ale pielii.

Eficacitate confirmată

Femeile, imediat după utilizarea formulei și-au redat confortul pielii feței și gâtului. După cum descriu: „s-a făcut moale și netedă la atingere”. Deja de la prima utilizare a intervenit activarea genei tinereții KLOTHO, care reversează vârsta biologică a celulelor – completând ridurile și acordând fermitate intensiv pielii. Mulțumită acesteia, deja din prima săptămână femeile au scăpat de ridurile mărunte. În a 2-a săptămână au fost eliminate „labele gâștii” din jurul ochilor și ridurile verticale zin zona buzelor. Pielea a devenit fermă cu până la 47%, iar nuanța culorii a fost echilibrată în așa mod, încât femeile nu mai simțeau nevoia de autiliza fonduri de ten și fluide.

În următoare săptămână au fost completate cutele profunde din jurul nasului și a buzelor, împreună cu „ridurile de leu” de pe frunte. Au fost reduse vasele de sânge inestetice, papulele, comedoanele și porii mairi ai pielii au fost supuși restrângerii. Gâtul a fost tonifiat vizibil, dar asta nu este totul! După 28 de zile de tratament, profesorii din grupul de cercetare au analizat vârsta biologică a fiecărei participante. Rezultatele au întrecut orice așteptări – rezultatul obținut este al unei pieli de minim 15 ani mai tânără!

Efectele documentate ale tratamentului vorbesc de la sine:

activarea genei tinereții KLOTHO, clătirea ridurilor mărunte

completarea „labei gâștii” și a ridurilor de lângă buze

completarea ridurilor de pe frunte și a cutelor profunde dintre nas și buze

eliminarea a 98% din riduri, efectul de întinerire cu 15 ani

săptămâna 1.

săptămâna 2.

săptămâna 3.

săptămâna 4.

Săptămâna 1. – hidratarea și regenerarea intensivă, activarea genei tinereții KLOTHO, clătirea ridurilor mărunte;

Săptămâna 2. – completarea „labei gâștii” și a ridurilor din jurul buzelor, îmbunătățirea fermității și densității pielii, reducerea decolorărilor;

Săptămâna 3. – completarea ridurilor de pe frunte și a cutelor profunde dintre nas și buze, netezirea gâtului, eliminarea vaselor de sânge și a imperfecțiunilor vizibile;

Săptămâna 4. – eliminarea a 98% din riduri, redarea fermității tinere a pielii feței și gâtului, efect de întinerire cu minim 15 ani.

Doamna Viorica Bunea (58 de ani) din Focșani este una dintre primele femei din România, care au testat PERLE BLEUE Active Retention Age:

„În tinerețe mă gândeam că îmbătrânesc cu demnitate. Nu mă îngrijoram de riduri, eram fericită indiferent de aspect. Până când oamenii au început să creadă că sunt bunica ficelor mele! Mă simțeam umilită... dar cu adevărat aveam riduri îngrozitoare. Arătam ca Baba Cloanța, până când nepoții au început să se teamă de mine! La nici o operație și nici injecții nu mă decideam, pentru că dintr-o dată se vede. În schimb ai pe față ai o mască artificială. Și încă să mai plătești pentru asta, să te desfigureze! Vroiam să întineresc natural, dar nici o cremă nu avea efect. Și atunci am dat peste . Dacă nu aș fi profitat, făceam greșeala vieții. Ridurile au dispărut de la o zi la altă, chiar și cele mai rele – de pe frunte. Au fost suficiente 4 săptămâni, iar pielea mea era netedă, fermă, moale și hrănită. Am încetat să mai folosesc pudra. Este o mare bucurie să fi copleșită de complimente. Oamenii cred că am treizeci de ani, însă am aproape 60 de ani! Multe mulțumiri.”

De ce să dai o avere pe intervențiile periculoase și care desfigurează, dacă se poate întinerii cu 15 ani în 28 de zile natural, sigură și economic?

Eficacitatea PERLE BLEUE Active Retention Age a fost confirmată fără îndoială de centrul de cercetare francez din Lyon. Prof. Munteanu strânge neîncetat nominalizări la premii pentru descoperirea genei care activează gena tinereții KLOTHO și care reversează vârsta biologică a celulelor (printre acestea nominalizarea pentru Premiile Nobel!).

Vestea bună este că poate fi obținut PERLE BLEUE Active Retention Age pentru participarea în cadrul clubului de reduceri cu finanțarea de 148 lei mai ieftin. Tratamentul poate fi obținut prin intermediul paginii de mai jos.

Apasă aici, pentru a obține tratamentul cu finanțare
și să întinerești cu minim 15 ani în 28 de zile >>

Oferta specială se termină și astăzi!

Comentarii

Tamara.

si se pune că românii nu au succes pe nivel mondial, exceptionala realizare de nivelul lui palade. Bravo pentru compatriotul nostru

corina

eu am profitat de aceasta crema pe baza formulei profesorului , am primit p pentru participarea in cadrul clubului de reduceri si ma costat putini bani, iar eu am eliminat toate, chiar si cele mai profunde riduri! ma simt incredibil. recomand din toata inima

Miruna

eu am folosit tratamentul pentru riduri si am profitat exceptional din asta. Chiar si pielea lasata nu mai reprezinta un complex, in sfarsit ma simt bine in propriul corp

Sofia

eu de asemenea am incercat . la inceput fara incredere, la prima vedere fiind o crema ca altele. Dar dupa prima utilizare am inteles ca este altceva! Miroase frumos si se absoarbe repede si cand intervine asta simti ca pielea este ingrijita ideal. Si literalmente elimina ridurile!!! asa ceva inca nu a fost! Sora mea nu putea crede ca schimbarea mea nu este efectul liftingului si cand a vazut ca nu am cicatrici s-a convins si de la cea ora foloseste de asemenea :)

Cami

stimate doamne. Va povestesc, pentru ca m-am chinuit cu diferite creme si tratamente aproximativ 2 ani. Astfel de gene le-am mostenit, pentru ca fata se incretea repede, si pe langa acestea doamnelor reconusc sincer, ca nu am avut grija niciodata in special de ten... Insa cand mi am dat seama ca arat ca propria mama am inceput sa lupt cumva cu asta. Pe diferite creme am dat in total cam 5 mii de lei, ceea ce si asa este mult, daca stam sa o luam cu pensia din tara noastra, intelegeti singure. Si nu se intampla nimic, numai distrugeau speranta din mine... Si acum 3 saptamani am primit de la verisoara mea acest tratament si la naiba, toate alifiile celelalte le-am aruncat. numai mi-a permis eficient sa intineresc, pielea este hidratata, moale, intinsa ca si cum as fi mai tanara. Majoritatea ridurilor s-au dus pur si simplu. Nu stiu daca functioneaza pentru toti, dar pe mine a functionat excelent. Merita sa incercati

Adriana

de asemenea am încercat si am profitat bine de asta. Il folosesc de numa doua saptamani si am scapat deja de jumatate de riduri. Am scapat si de cel mai mare complex al meu, labele gastii!

maria

intrand pe pagina asta ma asteptam sa citesc despre niste minuni. Trebuie sa am acest tratament. Nu mai suport ridurile oribile nu ma pot uita in oglinda. In final intelegeti si voi...

Victoria

UAU, in sfarsit ceva ce functionealza si la ce oferta :) cu siguranta daca tratamentul asta va fi cunoscut in lume va fi foarte scump... merita sa profiti acum :)

Marta

eu nu pot iesi din impresia facuta de tratament, si nu ma pot astepta ca ma va ajuta chiar atat de mult. Ridurile au disparut sieeu ma simt mai frumoasa, am mai multa siguranta pe mine si sunt fericita. recomand :)

Ana

vad doar opinii pozitive pentru crema asta, e pacat sa nu profiti daca este promotie!

luciana

eu deja imi astept tratamentul :) :)

Lucica

@Ana @luciana si foarte bine, eu folosesc de 3 saptamani si ma simt ca si cum am crescut din nou. Este de nedescris!

Andreea

de asemenea am folosit si am intinerit pielea fetei si gatului exact asa cum este descris – cu 15 ani !! :) va salut si recomand

eva

cu placere as utiliza dintr-o data, dar ma tem ca nu poate functiona. Am dat deja destul de mult pe modurile ineficiente

eva

a!! tocmai am citit ca pentru acest tratament se ofera garantia satisfactiei triple, in acest caz nu sunt temeri. Ma voi convinge pe propria piele, sper sa ajute :)

Corina

eu sunt in mare tanara, am 28 de ani, dar am inceput sa folosesc tratamentul preventiv. Are numai ingrediente sigure si naturale asa ca asta este secretul tineretii vesnice pentru pielea mea :

Alina

tocmai astept livrarea cu tratamentul, in curand voi scrie de efecte