Advertorial

Portalul Român de
sănătate
Numai informații confirmate!

ARTICOLE / CELE MAI NOI DESCOPERIRI / „Noua eră în dermatologie! Tratamentul inovator...

Noua eră în dermatologie!
Tratamentul inovator al profesorului românelimină natural toate bolile pielii

Noua metodă macro-moleculară pentru regenerarea pielii va distruge piața medicamentelor dermatologice? Specialiști remarcabili din domeniul dermatologiei și a bolilor pielii, nu au dubii, că așa este. Împreună cu crearea formulei naturale macro-moleculare a românului, a venit mult așteptata descoperire în lupta pentru o piele sănătoasă.

Deja peste 14 mii de utilizatori ai tratamentului, au eliminat modificările pielii în 28 de zile. Ca efect, o dată pentru totdeauna au scăpat de psoriazis, eczeme, acnee, modificările alergice, cicatricii, decolorări și chiar au netezit ridurile. Chiar și cei care luptau cu bolile pielii de 10, 15 sau 25 de ani. Cum este posibil?


Prof. Emil Panduru (expert în domeniul biologiei moleculare) a decis să își elibereze mama de eczema avansată, care se întindea aproape pe întreaga piele – și acesta a fost începutul revoluției în domeniul dermatologic. Profesorul, după 11 luni de cercetări de laborator, a creat formula macro-moleculară naturală, sigură și ușor de folosit, pentru regenerarea pielii.

Revistele medicale profesionale au denumit deja acest tratament „o realizare de pionierat în dermatologie”, iar profesorul pentru realizarea sa a obținut numinalizarea pentru Premiul Nobel. Mulțumită acțiunii formulei sale, chiar și persoanele care suferă de problemele pielii foarte avansate, își pot regenera celulele pielii, să își recupereze netezimea naturală și culoarea, scăpând de afecțiunile pielii o dată pentru totdeauna.

„Preparatele dermatologice nu funcționează!” Care sunt cauzele pentru a presupune așa?

Aceste cuvinte le confirmă deja peste 14 mii de utilizatori satisfăcuți ai formulei macro-moleculare pentru reînnoirea celulelor peilii, care au aruncat deja la coș preparatele dermatologice. De aceea am decis să luăm sub lupă cele mai populare preparate pentru problemele pielii. Și mai exact să verifică, care sunt defectele acestora și cu ce trebuie să lupte zi de zi persoanele care se decid la modurile tradiționale de tratare a bolilor pielii. Iată concluziile:


 • Preparatele dermatologice sunt scupme

  Costul mediu lunar pentru tratarea tradițională a bolilor pielii variază de la 200 chiar și până la 1000 de lei (în funcție de boală). Și pentru acestea intervin interențiile scumpe, care trebuie efectuate chiar și de câteva ori! Împreună, un astfel de tratament complet, poate costa chiar și 15 mii de lei. Chiar dacă cineva își permite, să dea ușor acești bani, nu are garanția că va scăpa de afecțiune cu adevărat.

 • Provoacă alte afecțiuni ale pielii

  Persoanele care utilizează medicamentele deramtologice tradiționale, suferă pentru că le slăbesc pielea. Substanțele chimice puternice pot elimina simptomele unei boli, dar în același timp slăbesc ADN-ul pielii, prin aceasta pielea devine lipsită de imunitate pentru bacterii, infecții și ciuperci. Este la fel ca tratarea cu antibiotice – te ajuți pentru o clipă, dar îți distrugi sănătatea pentru totdeauna.

 • Lasă cicatrici și... grăbesc îmbătrânirea pielii!

  Medicamentele dermatologice puternice tradiționale, usucă pielea și îi distrug structura, literalmente arzând-o. De aceea, după bolilele pielii dese ori rămân urme inestetice, iar ridurile apar mult mai repede decât în cazul pielii sănătoase.

 • Îți ruinează sănătatea

  Când administrezi medicamente dermatologice pe cale orală, îți expui ficatul și sistemul urinar ruinării. Chimicalele devastează organismul tău din interior. Consecințele negative le vei simți mulți ani...

 • Nu elimină adevărata cauză a bolilor pielii

  Medicamentele dermatologice sunt concentrate în eliminarea simptomelor unei boli și nu asupra tratării adevăratei cauze, datorită căreia ai în general probleme cu pielea – adică ADN-ul slăbit al pielii.

Tocmai de aceea formula macro-moleculară a prof. Panduru este o adevărată descoperire în lupta pentru o piele sănătoasă

Tratamentele dermatologice tradiționale, elimină doar simptomele bolii pielii, dar nu elimină cauza. De aceea dese ori boala revine sau apare din nou. În schimb, tratamentul prof. Panduru întărește ADN-ul pielii, mulțumită acesteia celulele pielii devin rezistente la boli. Ingrediente conținute în aceasta, au proprietăți puternice de regenerarea pentru ADN-ul pielii, crează în jurul acestuia un scut puternic de protecție. Utilizarea zilnică a acestor substanțe direct asupra pielii, îi redau netezimea și omogenitatea, chiar și persoanelor care suferă de ani de problemele dermatologice.

Acum poate oricine să își recupereze pielea 100% sănătoasă

Tratamentul este deja disponibil în vânzarea cu amănuntul, sub denumirea de Magniskin. Formula are o formă uleioasă, care este absorbită ușor și nu lasă un filtru gras. Utilizarea ei este pe deplin sigură pentru organism, ceea ce au dovedit cercetările suplimentare ale centrului științific german din Stuttgart. Aceste cercetări au indicat de asemenea că tratamentul are o eficacitate de peste 98%. Mulțumită acestuia, persoanele cu vârste cuprinse între 18-93 de ani, în numai 28 de zile au avut efecte spectaculoase în combaterea problemelor dermatologice. Indiferent de vârsta lor, de cauză și durata de apariție a tulburării.

Aceste persoane, imediat după utilizarea formulei au scăpat de mâncărimi și arsuri, ameliorând inflamațiile. În următoarele zile de tratament și-au mărit rezistența pielii la boli cu până la 98% și au început să se simtă bine cu aspectul lor. După care au scăpat de roșeață, cicatrici și iritații.

În efect, au scăpat pe deplin de problemele pielii, ca și cum niciodată nu au fost. Dar asta nu este totul. Cercetările de specialitate au indicat că celulele pielii au devenit mai puternice și 100% rezistente la acțiunea factorilor externi, iar ADN-ul a fost consolidat cu 98%. În efect și-au recuperat imunitate de 100% pentru bolile pielii din viitor!

Efectele documentate ale tratamentului vorbesc de la sine:

eliminarea mâncărimilor, arsurilor și inflamațiilor

imunitatea pielii mărită cu până la 98%

echilibrarea culorii pielii și netizirea facturii acesteia

regenerarea ADN-ului pielii – imunizarea deplină pentru viitor

săptămâna 1.

săptămâna 2.

săptămâna 3.

săptămâna 4.

Săptămâna 1. – încetarea arsurilor și mâncărimilor, eliminarea inflamațiilor

Săptămâna 2. – regenerarea celulelor moarte și deteriorate ale pielii, intrarea în procesul de reconstrucție al pielii

Săptămâna 3. – dispariția totală a modificărilor pielii, netezirea pielii și echilibrarea culorii

Săptămâna 4. – reconstruirea și întărirea ADN-ului pielii, imunizarea pielii pe viitor

Domnul Ioan Pintea (72 de ani) din Bistrița, este una dintre primele persoane din România care au utilizat Magniskin:

„Problemele cu psoriazisul au apărul de mult la mine, după 40 de ani. Credeam că este normal – omului cu vârsta, începe mereu ceva să îl supere. Dar după câțiva ani aveam o coajă care mă ustura și provoca mâncărimi pe întregul picor, încât abia mai mergeam. Îmi era rușine, pentru că vara trebuia să merg în pantaloni lungi, chiar și la grădină sau pe lac. Mergeam cu asta chiar și la dermatolog. I-am dat o avere, suma fiind egală cu 2 pentii de-ale mele, dar mi-a spus să înghit pastile, care îmi distrugeau ficatul! Nu vroiam niște crioterapii și ultrasunete. Mi-ar fi ruinat sănătatea și mai mult! Am aflat însă la timp de Magniskin. Acum știu că dacă nu profitam de acest tratament – făceam greșeala vieții. Abia ce mergeam cu acea coajă care provoca mâncărimi, care durea la fiecare mișcare, dar au fost suficiente 4 săptămâni și după psoriazis nu mai este nici o urmă! În sfârșit pot fără rușine să merg în pantaloni scurți și chiar să mă bălăcesc în lac când merg la țară la fiul meu.Este o mare plăcere să nu te rușinezi din nou în propria piele. Mulțumesc mult.”

Pentru ce să dai o avere pe tratamentele dermatologice ineficiente, dacă se poate natural și ieftin să îți recuperezi pielea sănătoasă?

Eficacitatea Magniskin a fost dovedită fără nici o îndoială, de centrul de știință german din Stuttgart. Prof. Panduru strânge continuu nominalizări la premii pentru descoperirile științifice, printre acestea nominalizarea pentru Premiul Nobel.

Informația bună este că se poate obține Magniskin pentru participarea în cadrul clubului de reduceri cu finanțare 140 lei mai ieftin. De finanțare beneficiază toate persoanele născute după anul 1938. Tratamentul poate fi obținut prin intermediul paginii de mai jos.

Apăsă aici pentru a obține tratamentul cu finanțarea
și recuperează-ți o piele sănătoasă >>

Ofertă specială se termină și astăzi!

Comentarii

TomaC.

si se pune că românii nu au succes pe nivel mondial, exceptionala realizare de nivelul lui palade. Bravo pentru compatriotul nostru

corina

eu am profitat de acest ulei, l am primit pentru participarea în clubul de reduceri si a costat putini bani, suplimentar am eliminat micoza ingrozitoare! ma simt ca noua. recomand din toata inima

Miruna

ceva nu imi miroase bine aici. De ce tocma egal 28 si imi recuperez pielea frumoasa? asta suna a minciuna

Sofia

@Miruna mereu cand un institut de cercetare efectueaza teste clinice pentru o substanta, ofera rezultate in perioade de timp. Asa sunt ghidurile de cercetare. Rezultatul mediu al grupei de tes a fost de 28 de zile!!! este un efect spectaculos. Pe langa asta se scrie exact si nu exoct...

Mihai

stimati domni,doamne. Va voi spune ca m-am indopat cu diferite preparate impotriva acneei „medicametoase” timp de aproximativ 6 ani. A inceput tarziu si ciudat la varsta de 24 de ani. Pe tratamentele „specialistilor” dermatologi, am dat deja in total 5 mii de lei, ceea ce si asa nu este prea mult, insa pentru cineva care lucreaza pentru cineva pe bani, stiti singuri cum sta treaba. Si acele creme si tablete ma chinuia, imi uscau pielea ingrozitor, pana la o coaja rosie, imi distrugeau ficatul si din cauza aceasta nu puteam sa beau alcool, nici macar o bere. Colegii radeau de mine. Dar acum trei saptamani am primit de la mama acest preparat si toate tabletele si alte porcarii le-am aruncat cat mai departe. Cosurile au inceput sa treaca literalmente in ochii mei!! Nu știu daca functioneaza pentru toti, dar la mine a functionat! Merita sa incercati

Andrei

de asemenea am folosit Magniskin si extraordina de bine mi-a fost. Il folosesc doar de doua saptamani, dar deja problemele dermatitei atopice sunt cu mult mai mici. Pielea este cu mult mai neteda si frumiasa, si o aveam pe intregul corp. In sfarsit pot trai ca un om normal

maria

intrand pe aceasta pagina ma nu ma asteptam sa citesc asfel de minuni. Trebuie sa am acest tratament in acest caz. Nu mai suport vergeturile ingrozitoare de dupa sarcina. Ma imbrac ca sa nu se vada, dar sotul cand ma vede fara bluze totul ii cade. O mama, in sfarsit scap de asta. EXTRAORDINAR

Victoria

lucrez intr-o institutie de stat si mereu primesc interesati. Vorbesc cu cateva zeci de persoane zilnic si am pe fata niste pete ingrozitoare, cosuri si ma simteam jenata. In final superiorul vroia sa ma concedieze asa ca am inceput sa iau acele tablete cu retinoizi, care distrug ficatul și pancreasul. Actioneaza doar cand le iei, dupa care problema revine, insa eu trebuie sa ma prezint bine. Nu sunt inca atat de batrana si sunt domnisoara. De cateva ori mi-a placut de cineva, dar nu vedeau in min e femeia din cauza acestor cosuri oribile. Si in final imi schimb viata, multumesc, multumesc :)

Mihail

@ fetito, tocmai in aceste cazuri aspectul nu are importanta. Dar ai dreptate, simti o mega diferenta cand treci prin tratamentul Magniskin. Eu aveam o acnee mare asa ca trebuia sa l folosesc o luna jumatate, pentru a-mi recupera tenul 100% neted. dar asta este si asa mai putin decat retinoizii. sunt fericit, mi-am gasit in sfarsit o munca buna si ies cu oamenii. Iti doresc acelasi lucru. salutari

Ana

Mama mea are o varsta inaintata si am o intrebare pentru cei care au folosit, cati ani aveti si daca sunt aici persoane cu varste de 80 de ani, sau cunoscuti/familie? Vreau sa stiu daca pentru mama este vreo sansa. Are o eczema ingrozitoaare si sufera mult. Se rusineaza sa se arate oamenilor, chiar si familiei. Un cosmar, dar imi pare foarte rau pentru ea. Va rog un raspuns. 3ma

Damian

@ 3ma la mine problemele cu eczema sunt mostenitee, am folosit si eu si tata, care are 93 de ani. Lu i s-a imbunatatit dupa trei saptamani si nu are nici un efect advers, are rezultate bune la analize. Asa ca recomand de asemenea si mamei tale

Ana

@iti multumesc foarte mult pentru raspuns. ia acest caz ii ofer si mamei acest tratament

Andreea

de asemenea am folosit, mi-am intinerit fata cu 15 ani buni :) este ciudat, dar acest tratament netezeste ridurile foarte bine, va salut si recomand

eva

cu placere as utiliza dintr-o data, dar ma tem ca nu poate functiona. Am dat deja destul de mult pe modurile ineficiente

eva

a!! tocmai am citit ca pentru acest tratament se ofera garantia satisfactiei triple, in acest caz nu sunt temeri. Ma voi convinge pe propria piele, sper sa ajute :)

Fane

sunt destul de tanar (36 de ani) si de niste probleme cu pielea nu ma plang, dar lucrez in vanzari asa ca folosesc Magniskin preventiv. Pentru ca previne aparitia ridurilor si face ca pielea sa arate bine, iar eu trebuie sa ma prezint bine la munca. Asadar daca cineva vrea sa isi pastreze un aspec bun, ii recomand asta de asemenea

Marius

tocmai astept livrarea cu tratamentul, in curand voi scrie de efecte