Portalul Român de sănătate

Advertorial

Portalul românesc de sănătate
Numai informații confirmate!

ARTICOLE / CELE MAI NOI DESCOPERIRI / "Sfârșitul erei supraponderale! Tratamentul inovator al profesorului român...

Sfârșitul erei supraponderale!
Românul a dezvoltat un tratament, care slăbește pe rupte - 14 kg în 1 lună fără a înflămânzi, fără efort, fără efectul jo-jo

Nutriționiștii se agită cu privire la slujba lor. Noua metodă de slăbire va lăsa mii de nutriționiști fără muncă? Specialiștii specializați în nutriție nu au nicio îndoială că așa va fi. Odată cu dezvoltarea noii formule naturale de slăbire din 2 faze de către profesorul român, și-a făcut loc progres mult-așteptat în lupta împotriva excesului de greutate.


Deja peste 14 mii de utilizatori ai tratamentului au slăbit în medie 14 kg în 28 de zile - fără efort, în condiții de siguranță și fără efectul yo-yo. Ca urmare, au redus riscul de infarct miocardic și accident vascular cerebral cu 185%, și-au scăzut nivelul de colesterol rău de 15 ori și s-au salvat de la ateroscleroză. Aceștia și-au recăpătat silueta atractivă, încrederea în sine și starea excelentă. Cum este posibil acest lucru?

Profesorul Bruno Covaci (specialist în biologia moleculară) a decis să-și elibereze soția de obezitatea progresivă și complexe. A fost începutul unei revoluții în lupta împotriva excesului de greutate. Profesorul, după un an de cercetare avansată de laborator, a dezvoltat formula de slăbire naturală, sigură și ușor de aplicat. Mulțumită acesteia, soția profesorului a slăbit 26 kg în mai puțin de 2 luni și - așa cum recunoaște cu mândrie - "și-a recâștigat figura de model"!

Revistele medicale profesionale au salutat deja acest tratament ca pe "o realizare de pionierat în dietetică" , iar profesorul Covaci a primit deja câteva premii prestigioase pentru descoperirea sa științifică. Datorită acțiunii formulei sale din 2 faze, chiar și persoanele cu supraponderabilitate mare și de mulți ani (indiferent de cauzele lor) pot slăbi aproximativ 14 kg într-o lună - în mod eficient fără a se înflămânzi și fără exerciții fizice.

"Dieta de slăbire este un chin și bani aruncați în noroi!" Care sunt motivele de a gândi așa?

Aceste cuvinte sunt confirmate deja de peste 14 mii de utilizatori satisfăcuți de formula naturală de slăbire din 2 faze, care au trecut deja prin tratament și se bucură de o figură subțire. De aceea am decis să luam sub lupă dietele de slăbire cunoscute până în prezent. Și mai exact de a verifica de ce nu aduc rezultatele dorite. Iată concluziile:

 • Cele mai multe diete sunt realizate de către amatori

  Pentru a slăbi constant 2 kg, trebuie să te înflămânzești în medie 2,5 luni. Asta înseamnă că pentru a ajunge la greutatea dorită, ai nevoie chiar de câțiva ani de suferință. Refuzarea plăcerilor și lupta cu voi înșivă, pentru a nu fi tentați de pizza, desert sau de prăjitura preferată. Toate deoarece 98% din programele de dietă sunt realizate de amatori. Oameni, care nu au nicio idee despre funcționarea organismului, a sistemului digestiv și despre nutriția corespunzătoare. Aceste diete sunt dăunătoare organismului, periculoase pentru sănătate și complet ineficace.

 • Dieta slăbește organismul și reduce imunitatea

  Dieta duce la o deficiență de vitamine și microelemente. Corpul pierde energie, motiv pentru care suntem obosiți, iritați și somnoroși. Rezistența organismului la viruși și bacterii scade drastic, fapt ce duce la îmbolnăviri frecvente.

 • Produsele dietetice sunt periculoase pentru sănătate

  Producătorii de alimente atrag clienții cu produse "fit". Din păcate, chiar dacă acestea conțin o mulțime de fibre, ele sunt umplute cu zahăr, care - după cum știți - îngrașă mai mult decât hamburgerii. La rândul lor, produsele fără zahăr conțin aspartam cancerigen!

 • Dieta este o foame continuă, austeritate și remușcare

  Lupta constantă cu pofta de mâncare și negarea plăcerii de a mânca este de neînvins. Pe de altă parte, situațiile în care apetitul de neoprit de învinge în timpul unei mese de familie sau al unei cine între prieteni este cauza unei remușcări dureroase.

 • Dieta înghite o mulțime de bani

  Îngrijirea lunară a unui dietetician calificat reprezintă o cheltuială de min. 500 lei. Totodată, toate produsele dietetice, cu conținut scăzut de calorii și "fit" sunt pur și simplu costisitoare. Ca rezultat, cheltuim pentru alimentele "dietetice" chiar de 4 de ori mai mulți bani decât normal. Pentru a menține greutatea, ar trebui să mâncăm în acest fel toată viața. Nici un portofel nu poate rezista astfel.

 • După dietă apare efectul yo-yo

  Slăbit de foame, organismul începe să colecteze automat rezervele de energie pentru mai târziu, astfel că metabolismul încetinește - până când se oprește complet. Ca urmare, după dietă corpul revine la greutatea precedentă, chiar mai rapidă decât în timpul slăbirii.

De aceea, formula de slăbire din 2 faze a prof. Covaci este o descoperire reală în lupta pentru o figură subțire

Dieta de slăbire absoarbe din om sănătate, energie și bani grei. Contorizarea continuă a caloriilor, urmărirea timpului meselor și refuzul plăcerii de a mânca. Foame, oboseală și distrugerea corpului. Plătim acest preț imens pentru... dezamăgire, deoarece efectele sunt de obicei neobservabile. Aproape imediat, apare efectul yo-yo, care distruge toate eforturile și sacrificiile de lungă durată.

Formula naturală de slăbire din 2 faze a prof. Covaci funcționează complet opus. Nu trebuie să-ți refuzi nimic, nici să ai grijă ce și când mănânci sau să suferi din cauza foamei persistente. Arderea grăsimilor se face automat. Așa cum a descris unul dintre cercetători: "Slăbești stând în fața televizorului!" În plus, tratamentul readuce metabolismul la eficiența de altădată și blochează definitiv efectul jo-jo. Iar toate astea costă zilnic mai puțin decât o cutie de coca-cola!

Slăbirea fără efort, rapidă și sigură este acum accesibilă tuturor

2-fazowa formuła odchudzająca prof. Maciejczyka dostępna jest już w sprzedaży detalicznej pod nazwą Bioveliss Tabs. Formuła ma postać kapsułek, które należy przyjmować dwa razy dziennie, 30 minut przed śniadaniem i obiadem. Za każdym razem należy popijać dużą ilością wody (co dodatkowo zapewnia porcję nawodnienia, tak ważnego dla dobrej kondycji organizmu). Stosowanie jest w pełni bezpieczne, czego dowiodły dodatkowe badania amerykańskiego ośrodka badawczego w Chicago. Badania te wykazały również, że kuracja ma ponad 98% skuteczności. Dzięki niej osoby w wieku 38-93 lat, w zaledwie 28 dni chudły średnio 14 kg. Bez względu na wiek oraz długość i przyczyny nadwagi.

Eficacitate confirmată

Aceste persoane, deja la câteva ore după prima aplicare, au început să curățe corpul de depozitele otrăvitoare și toxine, astfel încât au suprimat apetitul excesiv și puteau intra în faza de ardere intensă a caloriilor. În zilele următoare, persoanele testate au încetat să mănânce din cauza stresului, și au învins complet atacurile de foame. Apoi, de la o zi la alta, au observat că greutatea indica mai puține kilograme, iar circumferința din zona taliei, a șoldurilor și a coapselor este redusă cu câțiva centimetri pe zi!

Dar asta nu e tot. Nivelul colesterolului rău și al zahărului a fost redus. Subiecții au avut în medie de 3 ori mai multă energie și o dispoziție de 5 ori mai bună decât înainte, folosind formula de slăbire din 2 faze a prof. Covaci.

Efectele documentate ale tratamentului vorbesc de la sine:

eliminarea depozitelor intestinale, curățarea toxinelor, sfârșitul apetitului excesiv, cu aprox. 5 kg mai puțin

reducerea foamei, îmbunătățirea metabolismului, accelerarea arderii caloriilor, alte 4 kg mai puțin

arderea automată a grăsimilor, scăderea colesterolului și zahărului, cu încă 3 kg mai puțin

de 3 ori mai multă energie, setarea metabolismului și blocarea efectului yo-yo, cu aproximativ 2 kg mai puțin (14 kg în total într-o lună)

săptămâna 1.

săptămâna 2.

săptămâna 3.

săptămâna 4.

1-a săptămână - eliminarea depozitelor intestinale, curățarea toxinelor, sfârșitul apetitului excesiv, cu aproximativ 5 kg mai puțin

a 2-a săptămână - reducerea foamei, îmbunătățirea metabolismului, accelerarea arderii caloriilor, alte 4 kg mai puțin

a 3-a săptămână - arderea automată a grăsimilor, scăderea colesterolului și zahărului, cu încă 3 kg mai puțin

a 4-a săptămână - de 3 ori mai multă energie, setarea metabolismului și blocarea efectului yo-yo, cu aproximativ 2 kg mai puțin (14 kg în total într-o lună)

D-na Ileana Dumbravă (37 de ani) din Sibiu este una dintre primele persoane din România, care a trecut prin metamorfoză cu Bioveliss Tabs:

„Jeszcze niedawno temu wstydziłam się wałów tłuszczu i zakrywałam je pod warstwami luźnych ubrań. Wiele razy próbowałam schudnąć, bezskutecznie. Poszłam nawet do dietetyka. Na wizytę wydałam sporą część wypłaty, ale nic mi nie pomógł. Musiałam się spowiadać z każdego okruszka ciastka, każdej lampki wina. Ćwiczenia? Jak to, miałabym wykończona po całym dniu pracy jeszcze katować się na siłowni? A kto zajmie się domem, dziećmi, psem? W porę dowiedziałam się o Bioveliss Tabs. Teraz wiem, że gdybym nie skorzystała z tej kuracji – popełniłabym błąd życia. Byłam gruba jak beczka, a wystarczyły 4 tygodnie jestem szczuplejsza od mojej nastoletniej bratanicy. Nie kiwnęłam nawet palcem, tylko zażywałam tę 2-fazową formułę odchudzającą o stałej porze. Z rozmiaru 44 zeszłam na 38, odzyskałam pewność siebie i czuję się rewelacyjnie, jak nigdy przedtem. Koleżanki z pracy zazdroszczą mi mojej ładnej figury. Polecam!”

De ce să suferi de obezitate sau să te necăjești cu diete, dacă poți pierde în greutate ușor, rapid și economic?

Eficacitatea formulei de slăbire din 2 faze a fost dovedită fără îndoială de către centrul american de cercetare din Chicago. Profesor Covaci primește în mod constant recenzii favorabile de la specialiști renumiți, precum și premii de prestigiu pentru realizările științifice și de cercetare.

Vestea bună este că poți obține formula de slăbire din 2 faze a prof. Covaci Bioveliss Tabs pentru participarea la clubul de reduceri cu cofinanțarea de 148 lei mai ieftin. Tratamentul poate fi obținut prin intermediul site-ului de mai jos.

Dă click aici pentru a primi tratamentul cu cofinanțare și pentru a slăbi 14 kg în 1 lună >>

Oferta specială se termină și astăzi!

Comentarii

TomaC.

și se spune că romanii nu au succes pe plan mondial. o mare realizare. Bravo pentru concentateanul nostru

corina

eu am folosit acest tratament de labit, lam primit pentru participarea la clubul de reduceri a costat atat de putin, si in sfarsit am slabit! ma simt ca noua. recomand din toata inima

Miruna

de asemenea am folosit si am slabit chiar daca genetic tind sa ma ingras. Este atat de simplu, metamorfoza mea deja am scris-o pe blogul meu si recomand tuturor :)

Sofia

am fost dezamagita pe multe suplimente de slabit, nimic nu m-a ajutat, doar bani aruncati. Dar aici, va spun sincer asta este prima metoda care a functionat pe mine. Folosesc abia de o luna, dar am incetat sa mai mananc noasptea si in general am un apetit mai mic. Mananc mai putin si ma simt mai sanatoasa si atat de usoara. Si nici vorba sa am grija ca sa nu mananc ca imi doresc. Am scapat deja de 4 g iar celulita a disparut, astept cu nerabdare saptamana a patra!

Mihai

stimati domni si doamne. Voi scrie parera mea deoarece m-am luptat cu obezitatea timp de 7 ani. Se stie, ca barbatul, mi-a placut sa beau cate o bere si sa mananc ceva bun. Sotia ma batea la cap toata ziua ca sa fac ceva cu asta, ca colesterolul este mare iar sa fii gras nu este sanatos. Pana fiica mia adus din state aceste tablete, deci am incercat ca sa nu ma mai bata la cap. Dar nu mi am schimbat stilul de viata. Si am slabit 10 kg in 3 saptamani, analizezele le am bune. Deci asa a fost, si sunt sanatos si liber sa vaicarelile sotiei.

Andrei

de asemenea am folosit Bioveliss Tabs si mi-a prins foarte bine. Il folosesc abia de doua saptamani, dar pantalonii sunt deja largi pe mine. Incercati pe voi, deoarece inca nu am vazut opinii negative despre aceasta metoda de slabire

maria

intrand pe acest site nu ma asteptam la astfel de minuni. Deci trebuie sa pun mana pe acest tratament. M-am saturat de burta nesuferita si coapse grase. In sfarsit ceva care functioneaza!

Victoria

eu am cu 16 kg mai putin. cu 30 de zile in urma cantaream 78 kg,iar azi 62. recomand sa comandati pana este la promotie

Mihail

in astfel de vremuri fiecare are in intestine depozite si organismul plin de toxine. Nimic de mirare ca fiecare a doua persoane are greutate in exces. Bine ca este o metoda care curata si arde

Ana

am o intrebare pt cei care au folosit-o. Se confrunta careva cu obezitate incadin copilarie (adica, nu dupa sarcina sau tratamente, doar de mic) si a slabit cu aceasta metoda?

Damian

@Ana da, de exemplu eu. La mine in familie fiecare a fost gras. Dar eu dupa 3 saptamani cu Bioveliss Tabs nu mai seman cu familia :)

Ana

@Damian, multumesc mult pentru raspuns. La fel voi risca si voi incerca, pana la urma nu pierd nimic...

Andreea

eu cu tratamentul profesorului am slabit 15 kg:) va salut si recomand

eva

cu placere as utiliza dintr-o data, dar ma tem ca nu poate functiona. Am dat deja destul de mult pe modurile ineficiente

eva

a!! tocmai am citit ca pentru acest tratament se ofera garantia satisfactiei triple, in acest caz nu sunt temeri. Ma voi convinge pe propria piele, sper sa ajute :)

Fane

mama mea a slabit cu aceste tablete dupa 20 de ani de probleme grave cu obezitatea

Mariuss

tocmai astept livrarea cu tratamentul, in curand voi scrie de efecte