Articol sponsorizat

Portalul Român de
sănătate
Numai informații confirmate!

ARTICOLE / CELE MAI NOI DESCOPERIRI / „Sfârșitul erei aparatelor auditive! Tratamentul inovator...

Sfârșitul erei aparatelor auditive!
Tratamentul inovator al profesorului român reversează natural auzul

Noua metodă pentru regenerarea auzului distruge piața aparatelor auditive? Specialiști importanți din domeniul laringologiei nu au au îndoieli, că da. Împreună cu crearea formulei naturale macro-moleculare a românului, a intervenit descoperirea mult așteptată pentru auzul bun.


Deja peste 14 mii de utilizatori ai tratamentului și-au regenerat celulele auditive în 28 de zile. Ca efect, și-au recuperat claritatea auzului ca la vârsta de 20-25 de ani. Chiar și cei pe care îi amenința surditatea. Cum este posibil?


Prof. George Brumaru (expert în domeniul biologiei moleculare) a decis să își elibereze mama de surditatea progresivă și să îi redea auzul bun – și acesta a fost începutul revoluției în domeniul laringologiei. Profesorul, după 11 luni de cercetări de labortor, a creat formula naturală, sigură și ușor de utilizat pentru amplificarea auzului.

Revistele profesionale medicinale, au salutat deja acest tratament ca „realizarea de pionierat în larigologie”, iar profesorul pentru realizările sale a primit nominalizarea pentru Premiul Nobel. Mulțumită acțiunii formulei acestuia, chiar și persoanele care sunt afectate puternic de surditate pot să își regenereze celulele de auz, să-și recupereze capacitatea naturală a auzului și să se elibereze de necesitatea de a purta aparat auditiv.

„Aparatele auditive sunt bani aruncați în noroi!” Care sunt motivele pentru a gândi așa?

Aceste cuvinte sunt confirmate deja de peste 14 mii de utilizatori mulțumiți ai formulei macro-moleculare pentru reînnoirea auzului, care au renunțat deja la apratele lor auditive.. De aceea, am decis să luăm analizăm mai atent aceste dispozitive. Mai exact să verificăm care sunt defectele acestora și cu ce trebuie să se confrunte zilnic persoanele surde, care utilizează aparate. Acestea sunt concluziile:


 • Aparatul auditiv este scump

  Costul aparatului este de la 2 la 12 mii de lei și nu este un cost unic. Sunt necesare de asemenea baterii, al căror cost anula este de peste 400 de lei! Chiar dacă cineva își permite să dea ușor acești bani, nu evită alte defecte ale acestui dispozitiv.

 • Provoacă rușine și disconfort

  Persoanele care poartă aparate auditive suferă, pentru că sunt considerate ca persoane cu handicap. Le pare pur și simplu rău, când oamenii de pe stradă privesc cu milă spunând „Ce îi iese din ureche?”

 • Emit un scârțâit obositor

  Persoanele care utilizează aparate auditive se plând de o calitate fatală a sunetului auzit. Aparatul eliberând fluierături deranjante, care provoacă iritabilitate și stres.

 • Este o cauză de infecție care aprofundează surditatea

  În aparat se pot dezvolta ciupercile care provoacă infecții periculoase ale urechii. Acestea slăbind și mai mult capacitatea de auz.

 • Amplifică sunetul numai în momentul purtării

  Aparatul trebuie scos în momentul contactului cu apa, de exemplu înainte de baie. Se scoate de asemenea noaptea. Nu oferă posibilitatea de recuperare a auzului permanent.

Tocmai de aceea tratamentul macro-molecular al prof. George Brumaru este o adevărată descoperire în lupta pentru un auz bun

Aparatele auditive amplifică sunetul artificial numai în timpul purtării acestora. În schimb, tratamentul prof. Brumaru reînnoiește celulele auditive redându-le capacitatea naturală de auz, fără aparat. Ingredientele conținute în acesta au proprietăți puternice de regenerare. Furnizarea zilnică a acestor substanțe în ureche, redă aptitudinea auditivă chiar și persoanelor cu o pierdere serioasă de auz.

Fiecare poate să-și recupereze 100% auzul acum

Tratamentul este deja disponibil în vânzarea cu amănutul sub denumirea de Nutresin Herbapure Ear. Formula are o formă uleioasă, care se aplică ușor în ureche cu ajutorul unei pipete. Utilizarea acesteia este pe deplin sigură pentru organism, ceea ce au dovedit cercetările suplimentare ale centrului de cercetare german din Stuttgart. Cercetările acestea au indicat de asemenea că tratamentul are o eficacitate de 98%. Mulțumită acesteia persoanele cu vârste cuprinse între 38-93 de ani, în numai 28 de zile au avut efecte spectaculoase în combaterea pierderii auzului. Indiferent de vârsta lor sau de cauza și durata apariției problemelor de auz.

Aceste persoane, imediat după utilizarea formulei și-au curățat canalul auditiv. Mulțumită acesteia și-au amplificat auzul cu până a 50% și au început să capteze o gama mai deplină de sunete, pe spații mari. În următoarele zile de tratament, aceste persoane și-au mărit sensibilitatea urechii pentru vorbirea umană, mulțumită acesteia au început să audă discuțiile clar chiar și în traficul zgomotos. După care au scăpat de durerile de cap și zgomotele din ureche provocate de impuritățile canalului auditiv.

Ca efect, și-au redus solicitările centrelor auditive din creier cu până la 80% și și-au recuperat de 3 ori mai multă energie. Dar asta nu este totul. După 28 de zile de tratament, participanții cercetărilor au recunoscut în unanimitate că auzul lor s-a ascuțit. Astăzi aud exact așa cum auzeau la vârsta de 20-25 de ani!

Efectele documentate ale tratamentului vorbesc de la sine:

săptămâna 1. – confortul de auz se mărește cu 50%, un auz mai bun de la distanță

săptămâna 2 – regenerarea celulelor de auz moarte și deteriorate, înțelegem exact vorbirea

săptămâna 3 – o îmbunătățire a auzului șoaptelor și a tonurilor joase de 15 ori, reducerea zgomotelor din urechi

săptămâna 4. – eliminarea solicitării centrelor de auz din creier, recuperarea aptitudinii auditive de la vârsta de 20-25 de ani

Domnul Ioan Pintea (72 de ani) din Bistrița, este una dintre primele persoane din România care au utilizat Nutresin Herbapure Ear:

„Problemele cu auzul au apărut la mine de mult, după 40 de ani. Credeam că este normal – îmbătrânesc așa că aud mai prost. Dar după câțiva ani am încetat să mai înțeleg ce mi se spune. Îmi era mereu rușine să repet: Ce? Poftim? Îmi cer scuze? Aveam chiar și un aparat auditiv. Am dat o avere pe el, pentru că suma era egală cu 2 pensii, dar mă incomoda! Nu vroiam operație. Cum să îmi umble cu bisturiul în ureche? Mai târziu am aflat de Nutresin Herbapure Ear. Acum știu că dacă nu aș fi profitat de acest tratament – făceam greșeala vieții. Eram surd ca o piatră și au fost suficiente doar 4 săptămâni și aud chiar și șoaptele fără aparat! Pot fără probleme să vizionez televizorul, să ascult radioul și să vorbesc la telefon. În sfârșit aud normal oamenii pe stradă, în magazin sau în autobuz. Este o mare plăcere să aud din nou foșnetul copacilor și cântatul păsărilor în parc. Multe mulțumiri.”

Pentru ce să dai o avere pe aparatele auditive ineficiente, dacă se poate natural și nu foarte scump să îți recuperezi auzul?

Eficacitate Nutresin Herbapure Ear a fost dovedită fără îndoială de centrul de cercetare german din Stuttgart. Prof. Brumaru strânge continuu nominalizări pentru premii, datorită descoperirii științifice, printre acestea nominalizarea pentru Premiul Nobel.

Informația bună este că se poate obține Nutresin Herbapure Ear pentru participarea în cadrul clubului de reduceri cu finanțare 112 lei mai ieftin. De finanțare beneficiază toate persoanele născute după anul 1938. Oferta specială este valabilă până la sfârșitul zilei de Tratamentul poate fi obținut prin intermediul paginii de mai jos.

Apasă aici pentru a obține tratamentul cu finanțare
și să îți recuperezi auzul bun >>

Ofertă specială valabilă până pe

Comentarii

TomaC.

si se pune că românii nu au succes pe nivel mondial, exceptionala realizare de nivelul lui palade. Bravo pentru compatriotul nostru

corina

eu am folosit acest ulei, l-am primit pentru participarea in cadrul clubului de reduceri si am dat foarte putin si mi-am imbunatatit si auzul! Ma simt ca noua. recomand din toata inima

Miruna

ceva aici nu-mi place. De ce exoct 28 si imi recuperez auzul? imi pare a minciua

Sofia

@Miruna mereu cand un institut de cercetare efectueaza teste clinice pentru o substanta, ofera rezultate in perioade de timp. Asa sunt ghidurile de cercetare. Rezultatul mediu al grupei de tes a fost de 28 de zile!!! este un efect spectaculos. Pe langa asta se scrie exact si nu exoct...

Mihai

Dragilor. Voi spune ca m-am chinuit cu aparatele auditive timp de aproape 6 ani. Anii de munca in santier si au facut treaba si auzul a inceput sa slabeasca. Pe aparatele mele auditive am dat in total 5 mii de lei, ceea ce si asa nu este mult, desi ca pentru pensia de santierist, doar statul stie, intelegeti. Si aceste aparate ma chinuiau pentru ca trebuia sa pe pun, sa le scot, sa am grija cu ele. Nepotii se temeau de mine. Si acum trei saptamani am primit de la fiica mea acest preparat si am aruncat acele aparate. Ca si cum auzul mi a revenit!! nu stiu daca pentru toti functioneaza, dar la mine a functionat! merita sa incercati

Andrei

de asemenea am utilizat Nutresin Herbapure Ear si am profitat perfect de asta. Folosesc de numai doua saptamani, dar deja aud cu jumatate mai bine. Fara aparat oameni buni, in magazin sau autobuz. In sfarsit pot trai ca un om normal

maria

intrand pe aceasta pagina nu ma asteptam sa citesc astfel de minuni. Trebuie sa am acest tratament in acest caz. Nu mai suport acest aparat auditiv ingrozitor. Il ascund dupa par, dar si asa se vede si mereu acele zumzete si pocnituri, poti innebuni. Vai mama, in sfarsit scap de asta, EXCEPTIONAL

Victoria

lucrez intr-o institutie de stat si mereu primesc vizitatori. Mereu ii rugam sa repete, simtindu-ma jenant. In final superiorul vroia sa ma concedieze asa ca am cumparat acea cutie urata cu snur care iese din ureche. Dar eu trebuia sa ma prezint bine. Nu sunt inca atat de batrana, si sunt si doamna. De cateva ori am agatat pe cineva dar ma rusinam datorita acestui aparat. In sfarsit imi schimb viata, multumesc, multumesc!!!! :)

Mihail

@Victoria, in aceste cazuri aspectul nu cred ca are importante. Dar ai noroc, vei simti o mega diferenta cand termini tratamentul Nutresin Herbapure Ear. Eu am avut un defect mare de auz asa ca trebuia sa folosesc o luna jumatate, pentru a-mi recupera auzul 100%. dar sunt fericit. Mi-am gasit in sfarsit o munca buna si ies cu oamenii. Iti doresc acelasi lucru. te salut

Ana

Mama mea este deja de o vasta inaintata asa ca am o intrebare pentru cei care au folosit, cati ani aveti, sunt persoane aici care au peste 80 de ani sau cineva din familiea lor/cunoscuti? Vreau sa stiu daca pentru mama mai e vreo sansa. nu ma pot intelege cu ea, nu aude telefonul. Veciini bat in pereti cand se uita la stiri. Un cosmar, dar imi pare foarte rau pentru ea. Rog un raspuns. Marina

Damian

@Marina, la mine problemele cu auzul sunt din copilarie, am folosit si eu si tata care are 93 de ani. Lui i sa imbunatatit auzul deja dupa trei saptamani. Am incetat sa ma mai tem pentru el, nu mai este plictisitor si se descurca singur. asa ca recomand si mamei tale

Ana

@iti multumesc foarte mult pentru raspuns. ia acest caz ii ofer si mamei acest tratament

Andreea

de asemenea am folosit, miam intinerit auzul cu cel putin 15 ani :) salutari si recomand

eva

cu placere as utiliza dintr-o data, dar ma tem ca nu poate functiona. Am dat deja destul de mult pe modurile ineficiente

eva

a!! tocmai am citit ca pentru acest tratament se ofera garantia satisfactiei triple, in acest caz nu sunt temeri. Ma voi convinge pe propria piele, sper sa ajute :)

Fane

Sunt tinerel (36 de ani) si nu ma plangeam de auz, dar lucrez cu sisteme de sunet, asa ca folosesc Nutresin Herbapure Ear profilactic. Pentru ca previne pierderea auzului. Asa ca daca cineva lucreaza cu sunete puternice, ii recomand de asemenea

Mariuss

tocmai astept livrarea cu tratamentul, in curand voi scrie de efecte